PS5 Yardım Crimson Desert gibi bazı oyunlar anamenüde gözükmüyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde ÇarşıPS tarafından oluşturulan Crimson Desert gibi bazı oyunlar anamenüde gözükmüyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 162 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Crimson Desert gibi bazı oyunlar anamenüde gözükmüyor
Konbuyu başlatan ÇarşıPS
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ÇarşıPS

ÇarşıPS

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 11, 2025
68
7
8
Herkese merhaba

Forumdan 11.60 Jailbreaklı Ps5 sahibiyim. Forumdan Crimson Desert adlı oyunu indirdim. Oyunun yapısı klasör içinde r01,r02,t01,t02 vb. şekilde farklı dosya uzantıları şeklinde dolu. Bu oyunun normal klasörlü oyunu attıgımız data/homebrew içine attım. Fakat cihazda gözükmüyor anasayfaya gelmiyor oyun. Bu tür oyunları farklı şekildemi kuruyoruz bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Cihazı yeni çıkan offline jailbreak şeklinde kırarak kullanıyorum.

plyr81

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
234
42
28
Herkese merhaba

Forumdan 11.60 Jailbreaklı Ps5 sahibiyim. Forumdan Crimson Desert adlı oyunu indirdim. Oyunun yapısı klasör içinde r01,r02,t01,t02 vb. şekilde farklı dosya uzantıları şeklinde dolu. Bu oyunun normal klasörlü oyunu attıgımız data/homebrew içine attım. Fakat cihazda gözükmüyor anasayfaya gelmiyor oyun. Bu tür oyunları farklı şekildemi kuruyoruz bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Cihazı yeni çıkan offline jailbreak şeklinde kırarak kullanıyorum.
Shadowmount+ çalıştırın belki unuttunuz yine olmuyorsa harici de deneyin birde başkada pek bilgim yok valla

utkubrs

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2021
253
366
63
Anlattığından anladığım kadarıyla hala sıkıştırılmış halde. İlk dosyayı WinRAR veya 7-Zip ile açıp klasörleri çıkartın.

ÇarşıPS

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 11, 2025
68
7
8
Anlattığından anladığım kadarıyla hala sıkıştırılmış halde. İlk dosyayı WinRAR veya 7-Zip ile açıp klasörleri çıkartın.
Evet şimdi o dosyaları winrarla açınca hala sıkıştırılmış halde oldugunu gördüm. ben onları ps5 için olan bir dosya uzantısı sanmıştım. Teşekkür ederim.